Gullkampen 20. april

Hvorfor gullkamp?

I 2023 kommuniserte vi om den økonomisk pressede situasjonen i klubben. 

Haslum Håndball Damer – sportslig suksess – økonomisk presset situasjon

Jenteandelen i Haslum Håndball har over flere år fortsatt å styrke seg. For første gang har Haslum IL Håndball en større andel jenter i klubben enn gutter, nå kommer resultatet av mye godt arbeid over tid på jentesiden. 

En av mange årsaker til at klubben nå lykkes på breddesiden for jenter er flaggskipet Haslum Håndball Damer. Yngre jentespillere i vårt nærområde har et lag å se opp til og opp mot, og er en viktig del av rekrutteringen og utviklingen. Over lang tid har klubben jobbet med å bygge opp et profesjonelt og stabilt miljø på jentesiden, slik at både gutter og jenter i nærområdet skal ha like muligheter og håndballglede i samme klubb. Og det er gått betydelige steg, jentene i Haslum blir stadig flere. Dette samarbeidet mellom bredde og topp skal fortsette.

Nå får vi igjen for det gode arbeidet, vi skal spille i REMA 1000 ligaen, noe vi gleder oss enormt mye til og som jentene har kjempet for lenge. Selv om vi fortsatt ikke er økonomisk friskmeldt, har vi fortsatt behov for økonomiske bidrag for å fortsette den positive utviklingen klubben har hatt de siste årene. Et elitelag i øverste divisjonen er viktig for rekruttmiljøet, ungdomslagene og breddelagene. Vi opprettholder den fantastiske posisjonen vi har med et viktig spilltilbud med flinke trenere og kanskje Østlandet beste håndballtilbud for jenter. 

Vi håper du blir med å bidra til fortsatt utvikling.

Ønsker du å bidra økonomisk til gullkampen?