Rekordkampen 3. desember

Hva er Rekordkampen?

Nå er vi klare for å gjenta suksessen og kaller det «Rekordkampen.» Målet er todelt. Vi ønsker å samle nok midler til å sikre positiv egenkapital for 2023, samtidig som vi legger grunnlaget for fremtidig suksess for jentehåndballen i Haslum og Bærum. Vi ønsker også å øke engasjementet rundt damehåndballen i vårt område.

Drømmen vår er å samle over 1000 tilskuere og innhente 500.000 kroner. Denne gangen har vi endret konseptet – Inngangen til kampen er gratis, og vi i stedet for å be om inngangspenger kan den enkelte støtte oss gjennom konkurranser, lotterier og salgsboder i arenaen. Vi skal også ha en draktuksjon samt at alle kan bidra som sist, med et fast beløp eller en sum pr. tilskuer som kommer inn i arenaen på kampdagen. Det er også mulighet for å bidra til Sponsorveggen vår, enten som firma eller privatperson. I alt, mange muligheter for å bidra, og som det gamle ordtaket sier, “alle bekker små, gjør en stor å”

Ønsker du å bidra økonomisk til rekordkampen?